Tuesday, April 3, 2007

Idag...



...har Herr Anton varit på avslutningsfest på BVC... Det firades med såväl vägning som mätning och spruta. Det sistnämnda var ungefär lika populärt som den obligatoriska "kulkollen". Både mor och far hade förberett sig på tårar och tandagnissel men döm av vår förvåning när ett "...det gjorde inte ont" kom över 5 ½ åringens något nariga läppar. Vidare är det värt att nämna att vårt A-barn idag har inmundigat något från kostcirkelns samtliga delar... bra jobbat. När vi åt kvällsmat så klämmer han ur sej: -Ni har glömt att ge mej grönsaker. Varpå vi la på några kokta morotsbitar som försvann i rasande fart, varpå han säger: - Mer morötter! Vi satt som två fågelholkar, förvånade men mycket nöjda med vår fantastika son.



"...det gjorde inte ont!!!"

"...morot...check"

5 comments:

Fam Blomberg said...

Det verkar som de aldrig slutar förvåna oss föräldrar de små liven. Idag lyckades tex Vilmer hålla sig vaken till kl 23.30 till mammas stora förtjusning (not!).

/ Mia

Akke said...

Har ni provat med lever till middag?

Unknown said...

Uuuh, lever? Varför inte börja med kål direkt?

Akke said...

Jamen kal ar en delikatess jamfort med lever (rena soptunnan).

admin said...

Vitkål är gott så länge den ej är tillagad, vitkålssallad i alla former är gott. Har hört att det är "genetiskt" hur vida man gillar fisk eller kött, men grönsaker kan man LÄRA sej att tycka om. Typ smaka tio ggr så går det an och efter ytterligare tio så är det gott. Det är den tekniken vi kör på Anton, jag tror vi är klara med kokt morot nu. :)

// Sara