Sunday, June 17, 2007

Happy mil

Igår lördag var det dags för Happy mil, vilket är en liten löptävling för barn, sponsrad av ... gissa vilket företag. Anton var med och sprang ca 500 meter. Det gick bra och han fick medalj och diplom samt en påse med allt möjligt bl a en värdecheck på ett happy meal. Så därför blev det lunch på McDonalds, uträknat att det med varje check följer minst en betalande vuxen, nu var jag cynisk.

Anton springer Happy mil



Anton har fått medalj och diplom
På kvällen var hos Michael och Lotta och grillade och spelade riddarspelet, det närmar sej SM igen. Därför smärtade det enormt när Oscar, Ludvig och Anton vann över mig och Lotta. Jonas och Michael skrattade gott, men inte länge. För sedan var det deras tur att möta de små odjuren och de åkte nästan också på däng.

Anton spelar riddarspelet
Eftersom Anton har lärt sig att cykla så cyklade vi fram och tillbaka, det är en ganska ordentlig bit med rejäla backar som ska bemästras åt båda håll. Men han fixade det genom att gå när det blev för brant åt båda håll. Duktig kille. Han har redan börjat med trix till min stora förskräckelse som att cykla på gräs, cykla och blunda eller favoriten, sladda så det blir svarta streck. Det var allt lugnare innan.

Anton cyklar hem
// Sara









1 comment:

Akke said...

Ska den lille gossen ha en motor pa cykeln? En bit hard kartong,tvattklamma och ett gassnore till handtaget. Papperslappen flirpar nar ekrarna passerar.